Disclaimer

Autobedrijf van der Pol besteedt veel tijd en zorg aan de informatie die zij aanbiedt op haar website, maar geeft geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Autobedrijf van der Pol. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Autobedrijf van der Pol zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. De website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van Autobedrijf van der Pol. Autobedrijf van der Pol is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze websites.

Door Autobedrijf van der Pol per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan.

Autobedrijf van der Pol staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst van de e-mails. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Het huis van Dr. Quattro; hét adres voor originele New Old Stock onderdelen

Direct onderdelen zoeken   zoek-ic

In onze webshop vagonderdelenhuis.nl maken wij uitsluitend gebruik van deze onderdeelnummers. Wilt u zelf controleren of het onderdeel dat u zoekt klopt? Dan kunt u gebruik maken van de tool die door iedereen vrij te gebruiken is. (scroll over text for English)

(link opent in een nieuwe venster)

X